Sola Pearl kastrull 24 cm

Sola Pearl kastrull 24 cm

Pearl-kastrullen från Sola är ett elegant tillskott till ditt kök, designad med rundade former och en tidlös design. Kastrullen är mattpolerad både invändigt och utvändigt, vilket ger den ett stilfullt och modernt utseende. Den precisa mätmarkeringen på insidan gör det enkelt att mäta direkt i kastrullen utan att använda ett mätbägare, vilket gör matlagningen mer bekväm och exakt utan att behöva fler redskap än nödvändigt. En ytterligare praktisk detalj med Pearl-kastrullen är det integrerade durkslaget i locket. De stora hålen längs lockets kant gör det enkelt att dränera grönsaker och potatis, medan de små hålen är perfekta för att dränera pasta eller ris. Denna innovativa design gör matlagningen både enklare och mer effektiv.
Handtaget på Pearl-kastrullen är högblankt polerat och ger en blank finish som står i snygg kontrast till den matta ytan. Detta tillför inte bara en estetisk touch, utan gör också handtagen bekväma att hålla. Kastrullen är tillverkad av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål, vilket säkerställer hållbarhet och motståndskraft mot korrosion.
Pearl-kastrullen är lämplig för alla värmekällor, inklusive el, keramik, halogen, induktion och gas, vilket gör den mycket mångsidig. Efter användning kan kastrullen enkelt rengöras i diskmaskin, men den bör torkas noggrant med en handduk. Dessutom levereras kastrullen med tio års garanti, vilket vittnar om dess höga kvalitet och hållbarhet.
Sola är ett klassiskt, traditionsrikt märke från Nederländerna, känt för sin höga kvalitet och stilfulla design. Sedan grundandet har Sola byggt upp ett starkt rykte som en tillverkare av förstklassiga bestick och köksredskap. Namnet Sola, inspirerat av det franska ordet ”soleil” (sol), symboliserar ljus, värme och kvalitet – värden som märket har upprätthållit genom generationer. Sola är fortfarande ett familjeföretag som har bevarat sina traditionella värden, samtidigt som de ständigt innoverar och anpassar sig till moderna behov och trender. Företaget producerar ett brett utbud av produkter, inklusive bestick, köksredskap samt kastruller och stekpannor.

Läs mer om Sola Pearl kastrull 24 cm

Sola Pearl kastrull 24 cm

Gryta

Hitta Sola Pearl kastrull 24 cm även hos:






Rulla till toppen