tado° Smart Radiator Thermostat V3+ Basic – Add-on

tado° Smart Radiator Thermostat V3+ Basic – Add-on

tado° Smart Radiator Thermostat V3+ Basic – Add-on

Vill du ha ännu mer kontroll över temperaturen i ditt hem? tado° Smart Radiator Thermostat V3+ Basic är den perfekta lösningen för dig. Genom att lägga till denna termostat till ditt startpaket kan du styra temperaturen i fler rum, vilket ger dig ännu större kontroll och komfort. Termostaten är designad för att fokusera på det väsentliga: att minska din energiförbrukning och spara pengar.

kompatibel med smarta hem-system
Denna termostat är kompatibel med Google Assistant, Amazon Alexa och Apple HomeKit. Det innebär att du kan styra temperaturen med röstkommandon och integrera den med dina andra smarta hem-enheter. Med WiFi-anslutning är det enkelt att justera temperaturen från din smartphone oavsett var du befinner dig.

Enkel installation och användning
tado° Smart Radiator Thermostat V3+ Basic är enkel att installera och använda. Den passar de flesta radiatorer och kommer med tydliga instruktioner för att göra installationen smidig. Dess kompakta design (Höjd 78 mm, Bredd 52 mm) gör att den smälter in snyggt i ditt hem.

Energieffektiv och kostnadseffektiv
Genom att noggrant styra temperaturen i ditt hem hjälper tado° Smart Radiator Thermostat V3+ Basic dig att minska din energiförbrukning. Detta är inte bara bra för miljön, utan också för din plånbok. Termostaten är en kostnadseffektiv lösning som hjälper dig att spara på dina uppvärmningskostnader.

Läs mer om tado° Smart Radiator Thermostat V3+ Basic – Add-on

tado° Smart Radiator Thermostat V3+ Basic – Add-on

Produkter för hemautomation

Hitta tado° Smart Radiator Thermostat V3+ Basic – Add-on även hos:






Rulla till toppen