Sangean PRD4BLK

Sangean PRD4BLK

Sangean PRD4BLK

Sangean PRD4BLK är radion som kombinerar kristallklart ljud med användarvänlighet. Perfekt för både musik och tal, hemma eller på språng.

Ljud som imponerar
Tack vare sin 3" högtalare och stereo hörlursuttag levererar Sangean PRD4BLK ett rikt och fylligt ljud. Oavsett om du lyssnar på musik, nyheter eller radioprogram, kan du alltid räkna med en klar och njutbar lyssning.

Användarvänlig display och kontroller
Med en lättläst LCD-display och bakgrundsbelysning, är det enkelt att navigera mellan funktioner och stationer, även i mörker. PLL Synthesized tuning system och 10 snabbvalsplatser gör det snabbt och enkelt att hitta dina favoritstationer.

Flexibel och pålitlig
Sangean PRD4BLK är designad för att passa in i ditt liv. Med funktioner som automatisk och manuell stationssökning, dubbla alarmtider, samt snooze- och sleepfunktioner, anpassar den sig lätt efter dina behov. En batteriindikator varnar dig när det är dags att byta batterier.

Designad för ditt aktiva liv
Denna radio är inte bara funktionell utan också hållbar och bärbar. Dess kompakta mått och låga vikt gör den enkel att ta med sig, medan den robusta konstruktionen tål dagligt bruk.

Läs mer om Sangean PRD4BLK

Sangean PRD4BLK

Radio

Hitta Sangean PRD4BLK även hos:






Rulla till toppen