Grundig EGNUP3450XC

Grundig EGNUP3450XC

Diskmaskin EGNUP3450XC Grundig

Grundig EGNUP3450XC är en stilren diskmaskin med snygg design i inox och kapacitet för 14 kuvert. Den erbjuder effektiv och noggrann rengöring, även i hörnen, och har smarta funktioner som förenklar din vardag.

Effektiv och noggrann rengöring
CornerWash diskarm är en innovativ sprayarm-teknik som med rörelse gör så att vatten och tvättmedel når varje plats, även ut i hörnen av maskinen.
HygieneCare-tekniken kan hjälpa till att eliminera 99,999 % av bakterier och virus tack vare höga temperaturer, ånga och en extra varm sköljcykel.

Hållbar och tyst motor
Den kolborstfria EcoMotorn i EGNUP3450XC är inte bara effektiv, utan också hållbar och tyst. Med 10-års motorgaranti kan du lita på att din diskmaskin kommer att hålla länge.

Smart och enkel användning
Diskmaskinen har sensorer som känner av när disken är ren, vilket sparar både tid och energi. Med 24h tidsinställning och resttidsvisning kan du planera din diskning efter ditt schema.

Flexibel och praktisk design
Den höj- och sänkbara övre korgen samt den uttagbara bestickskorgen gör det enkelt att anpassa diskmaskinen efter dina behov. Funktionen för smidig rengöring av ugnsplåtar gör det extra bekvämt.

Läs mer om Grundig EGNUP3450XC

Grundig EGNUP3450XC

Diskmaskiner

Hitta Grundig EGNUP3450XC även hos:






Rulla till toppen