Lékué Kvadratisk matlåda 1100 ml glas/grön

Lékué Kvadratisk matlåda 1100 ml glas/grön

Lékué kvadratisk matlåda är en modern och hållbar lösning för matförvaring och transport. Tillverkad av borosilikatglas, både i burk och lock, erbjuder den en robust och hållbar struktur som klarar av vardagens påfrestningar. Glasets kvalitet säkerställer att matlådan inte bara är motståndskraftig mot stötar och repor, men också tål höga temperaturer, vilket gör den idealisk för användning i både ugn och mikrovågsugn.
Den inbyggda ventilen är en smart funktion som tillåter ångan att släppas ut när maten värms, vilket eliminerar behovet av att ta av locket och därmed minskar risken för spill och brännskador. Matlådans täta lock bidrar till att hålla maten fräsch längre, och den är även lätt att rengöra vilket gör den till en praktisk följeslagare i köket.
För de som värdesätter ordning och reda, är matlådans datum-platta en oumbärlig egenskap som hjälper till att hålla koll på matens hållbarhet. Dessutom är matlådan kompakt och stapelbar, vilket sparar värdefullt utrymme i både skåp och kylskåp. Med en drifttemperatur från -20ºC till +100ºC och en maximal temperaturtålighet på +220ºC, är Lékué matlåda anpassningsbar för en mängd olika matlagningsscenarion.
Materialvalet reflekterar en miljömedveten inställning, med 100 % platinasilikon och BPA-fria komponenter, vilket garanterar en säker och giftfri matförvaringslösning. Denna matlåda är inte bara en funktionell produkt, utan också ett steg mot en mer hållbar livsstil.

Läs mer om Lékué Kvadratisk matlåda 1100 ml glas/grön

Lékué Kvadratisk matlåda 1100 ml glas/grön

Matlåda

Hitta Lékué Kvadratisk matlåda 1100 ml glas/grön även hos:






Rulla till toppen