PR Home Cia Plissé Vit 20cm

PR Home Cia Plissé Vit 20cm

Lampskärm Cia Pliss é Vit 20cm PR Home

Vill du förnya din lampa med en tidlös och klassisk stil? Lampskärm Cia Pliss é vit 20 cm från PR Home är ett perfekt val. Med sitt plisserade bomullstyg och smidiga E27-fäste kan den enkelt kombineras med olika typer av lampor för att passa din inredning.

Klassisk design för modern stil
Lampskärmen Cia Pliss é är tillverkad av vitt, plisserat bomullstyg, vilket ger en klassisk och stilren känsla. Den eleganta formen och det tidlösa materialet gör att den smälter in i de flesta hem och miljöer. Perfekt för dig som vill skapa en ljus och fräsch känsla utan att byta ut hela lampan.

Passar flera lampor
Med ett toppringfäste för E27-sockel är Cia både enkel att montera och mångsidig. Den kan användas tillsammans med en golvlampa, taklampa, vägglampa eller en vanlig lampfot, vilket ger dig stora möjligheter att variera din inredning. Den nätta storleken, med en bredd på 20 cm och höjd på 19 cm, gör den lätt att placera även i mindre utrymmen.

Kvalitet och hållbarhet i ett
Det plisserade bomullstyget är inte bara fint utan också hållbart, vilket säkerställer att du kan njuta av din lampskärm under lång tid. Den vita färgen reflekterar ljuset på ett mjukt och behagligt sätt, vilket skapar en varm och inbjudande stämning i rummet.

Läs mer om PR Home Cia Plissé Vit 20cm

PR Home Cia Plissé Vit 20cm

Lampskärmar

Hitta PR Home Cia Plissé Vit 20cm även hos:






Rulla till toppen