RoboRock RR0759

RoboRock RR0759

Robotdammsugare S8 MaxV Ultra Black Roborock

Roborock S8 MaxV Ultra är en ny uppgraderad robotdammsugare som kommer göra din städning enkel och problemfri, med en extrem sugkapacitet på 10 000 Pa, förbättrad intelligent städning, kantmoppning, allt-i-ett-dockningsstation och smart teknologi. Med denna intelligenta dammsugarrobot kommer du kunna njuta av en automatiserad och grundlig rengöring, utan att behöva lyfta ett finger.

Innovativ mopp och borstdesign
Roborocks kantmoppningssystem kommer revolutionera din rengöringsrutin. Den lyftbara kantmoppen på 185 varv per minut når närmre kanterna än någonsin tidigare och tar bort smuts du knappt visste fanns. Med Roborock S8 MaxV Ultra introduceras en förstklassig automatiserad rengöringsteknologi. Dammsugaren rengör grundligt alla ytor med den innovativa funktionen FlexiArm Design , som är utrustad med en förlängbar sidoborste som säkerställer 100% täckning av hörn.

Moppningssystem
Med Roborocks moppningssystem VibraRise 3.0 Sonic Mopping System garanteras en djuprengöring som gör dina golv skinande rena. Moppningen sker med hjälp av vibrationer som uppgår till 4000 gånger per minut, samt kan lyfta upp till 20 mm för att undvika mattor. Dessutom maximeras rengöringseffektiviteten av den smarta funktionen med lyftbar huvudborste och mopp som justeras automatiskt och efter behov.

Uppdaterad och kraftfull sugkapacitet
Roborock S8 MaxV Ultra har en uppdaterad och förbättrad rengöringskraft med en sugkapacitet på 10 000 Pa. Med HyperForce -sugkraft kan din robotdammsugare dammsuga på djupet och enkelt fånga damm och smuts från både hårda golv och mattor. Med funktionen Carpet Boost identifierar dessutom robotdammsugaren mattor med hjälp av ett ultraljud som per automatik ökar sugkraften för en grundlig rengöring. Uppnå större dammsugningseffektivitet på alla golvytor med Roborocks revolutionerande DuoRoller Riser Brush. Du behöver inte längre tampas med hårtrassel tack vare kraften från den dubbla rullborsten. Du får en renare och mer bekymmersfri miljö.

Automatiserad och smart rengöring
Roborocks uppdaterade S8 MaxV Ultra är det bästa valet för smart rengöring. Den avancerade DirTect -teknologin gör att dammsugaren känner igen smuts med precision och anpassar sin rengöringsmetod därefter. Från att öka sugkraften för mycket damm till att sömlöst växla till endast moppningsläge för spillda vätskor, säkerställer den perfekt effektivitet och en fläckfri rengöring varje gång. Rengöringen är nu smartare än någonsin, med hjälp av Roborock SmartPlan kan roboten automatiskt bestämma den mest effektiva rengöringsstrategin baserat på just din hemmiljö.

Problemfri och smart städkontroll
Roborock S8 MaxV Ultra är utrustad med Roborocks avancerade Smart Technology, inklusive den intelligenta röstassistenten "Hello Rocky", vilket gör rengöring mer bekvämt och problemfritt än någonsin. Du startar enkelt din rengöring genom att säga "Hello Rocky" – fungerar även utan en WIFI-anslutning. Du behöver inte lyfta ett finger för att starta rengöringen. Med Video Call & Cruise får du fjärråtkomst till ditt hem och möjlighet att enkelt hantera städningen oavsett vart du är. Appen ger dig all den information du behöver och med kartskanningen kan du smidigt ställa in rengöringsscheman och skapa no-go-zoner. S8 MaxV Ultra är TUV Rheinland-certifierad som en säker smarthem-produkt och uppfyller ETSI EN 303 645.

Allt-i-ett dockningsstation
Med allt-i-ett dockningsstationen kan du njuta av automatisk påfyllning, tömning av damm, moppning med varmt vatten, moppning med varm luft och snabbladdning för en grundlig och problemfri rengöringsupplevelse. Robotdammsugarens vattentank är alltid fylld tack vare den automatiska påfyllningen, dessutom förbättrar den automatiska tvättmedelstanken för Roborock-rengöringsvätska rengöringseffektiviteten. Dockans självrengöringssystem säkerställer enkelt underhåll och håller din Roborock S8 MaxV Ultra i optimalt skick för en lång tid.

Läs mer om RoboRock RR0759

RoboRock RR0759

Robotdammsugare

Hitta RoboRock RR0759 även hos:






Rulla till toppen