Doro 8210 – Mörkblå

Doro 8210 – Mörkblå

Doro 8210 – Mörkblå

Specialfunktioner som Doro ClearSound, trygghetsknappen, TeamViewer och Doros lättanvända gränssnitt gör mobiltelefon Doro 8210 till det perfekta valet för seniorer som vill hålla kontakten med nära och kära.

Varför välja Doro?
Medan andra varumärken talar om fantastiska skärmar, enastående kameror eller den senaste tekniken med det nya häftiga namnet talar Doro hellre om enkelhet. Detta är särskilt värdefullt för användare som upplever åldrandets effekter men fortfarande är unga i sinnet. Doro-telefoner är utformade med tanke på enkelhet och bekvämlighet, med funktioner som stora, tydliga skärmar och enkel fotografering. Dessutom är telefonerna anpassade för att tillgodose behovet av hög ljudkvalitet för det mogna örat.

Response by Doro
Doro erbjuder inte bara utmärkta smartphones utan även unika tjänster som gör det möjligt för betrodda släktingar eller vänner att enkelt hantera viktiga inställningar på din telefon genom en app. Dessa tjänster inkluderar en trygghetsknapp som vid ett knapptryck skickar ett larm med din position till en lista över personer som du litar på. Detta erbjuder extra trygghet och säkerhet.

EVA Enkel, Vänlig och för Alla
EVA är Doros patenterade, intuitiva och handlingsbaserade gränssnitt som förenklar användningen av Android. Det eliminerar behovet av att leta efter funktioner genom att ge användaren tydliga val och genomför önskade åtgärder baserade på användarens svar. EVA kombinerar nöje och tillgänglighet, vilket gör tekniken lättillgänglig för både erfarna och nya Android-användare.

Steg-för-steg-guide
Att använda en smartphone för första gången kan vara skrämmande. Doro 8210 erbjuder en steg-för-steg-guide vid första uppstarten, vilket underlättar för nya smartphone-användare. Guiden hjälper till med inställningar för syn och hörsel, anslutning till internet, tillgång till Gmail och mer.

ClearSound, trygghetsknapp och fjärrstyrning
Doro 8210 är perfekt för seniorer tack vare funktioner som Doro ClearSound för kristallklart samtal, en trygghetsknapp för snabb hjälp, TeamViewer för fjärrstyrning och ett lättanvänt gränssnitt. Den erbjuder även Google Assistant för röstkommandon, vilket ytterligare förenklar användningen.

En smartphone med avancerade funktioner och anpassad för seniorer
Doro 8210 är en smartphone med en 6,1-tums QVGA-skärm, och den drivs av ett 3000 mAh batteri. Den har en huvudkamera på 16 megapixlar, en främre kamera på 5 megapixlar, och stöder upp till 512 GB extern lagring. Telefonen är kompatibel med 4G-nätverk och har en dual-SIM-funktion, vilket gör den till en mångsidig och tillgänglig enhet för seniorer.

Läs mer om Doro 8210 – Mörkblå

Doro 8210 – Mörkblå

Android

Hitta Doro 8210 – Mörkblå även hos:






Rulla till toppen