Sony – SRSNB10 – Vit

Sony – SRSNB10 – Vit

Nackhögtalare Sony – SRSNB10 – Vit

Sony SRS-NB10 vit nackhögtalare är den perfekta lösningen för dig som vill kombinera arbete och fritid utan att kompromissa med komfort eller ljudkvalitet. Med sin trådlösa design och upp till 20 timmars batteritid erbjuder denna nackhögtalare en bekväm och flexibel ljudupplevelse som passar både för arbetsmöten och musiklyssning.

Kristallklart ljud för arbetsdagen
Nackhögtalaren är utrustad med en högtalare med fullständigt frekvensomfång, vinklad uppåt för att optimera ljudet direkt till dina öron. Detta gör att du kan höra vartenda ord tydligt, medan ljudet knappt märks av andra i rummet. Den inbyggda passiva radiatoren på enhetens baksida förstärker basen, vilket ger ett välbalanserat ljud för alla dina möten.

Hörs tydligt i alla miljöer
Den exakta röstupptagningstekniken med två mikrofoner och avancerad ljudsignalsbearbetning säkerställer att din röst alltid hörs klart och tydligt, även i bullriga hemmiljöer. Den högkvalitativa strålformningstekniken minimerar rundgång och eko, vilket garanterar kristallklar röstkvalitet under samtal.

Enkel att använda
Med ett enkelt tryck kan du styra mikrofonen under samtal, justera volymen eller spela upp och pausa musik. Den intuitiva designen gör det lätt att skifta mellan att prata och lyssna, samt att anpassa volymen till en bekväm nivå.

Bekväm och flexibel design
Den lätta och praktiska designen gör att du knappt märker att du har på dig SRS-NB10. Det flexibla nackbandet baktill ger en perfekt passform, och den öppna utformningen låter dig vara medveten om omgivningen medan du lyssnar på samtal eller musik.

Lång batteritid och snabb laddning
Med upp till 20 timmars batteritid kan du använda nackhögtalaren hela dagen utan att oroa dig för att den ska ladda ur. Om batteriet ändå börjar ta slut, ger en 10 minuters snabbladdning via USB Type-C upp till en timmes extra användning.

Perfekt för multitasking
Anslut två enheter samtidigt, som en bärbar dator och en smartphone. Om du får ett jobbsamtal på din bärbara dator medan du lyssnar på musik på din smartphone, kan du enkelt svara med ett klick. När samtalet är slut, växlar du tillbaka till din musik utan att behöva ansluta på nytt.

Stänktålig och trasselfri
Sony SRS-NB10 är IPX4-klassad för stänkskydd, vilket gör den idealisk för att lyssna på musik medan du gör hushållssysslor. Den trådlösa designen gör att du slipper trassliga kablar.

Elegant och funktionell design
Den strömlinjeformade designen med textilöverdragna högtalare ger ett förstklassigt utseende och känsla. Med sitt tydliga och personliga ljud, även vid låg volym, är SRS-NB10 perfekt för att titta på filmer, tv-program och lyssna på musik utan att störa andra.

Läs mer om Sony – SRSNB10 – Vit

Sony – SRSNB10 – Vit

Bluetooth-högtalare

Hitta Sony – SRSNB10 – Vit även hos:






Rulla till toppen