Huawei H155-381 5G CPE 5

Huawei H155-381 5G CPE 5

Huawei H155-381 5G CPE 5

Upptäck en felfri och stadig 5G-internetuppkoppling med Huawei H155-381 5G CPE 5 Router. Den här routern är kompatibel med alla operatörers 5G SIM-kort och kan även kopplas direkt till ditt fasta bredband.

Blixtsnabba hastigheter
Njut av enastående nedladdningshastigheter på upp till 3,6 GB/s och uppladdningshastigheter som når 500 MB/s när du använder 5G.

Framtidens WiFI- och 5G-teknik
Med stöd för den nyaste WiFi 6-standarden erbjuder denna kraftfulla 5G-router en robust och stabil WiFi-signal som sträcker sig genom hela ditt hem eller arbetsplats. Tack vare dess dubbelbandskapacitet och High Gain-antenner med en förstärkningsnivå på 11 dBi får du en förbättrad räckvidd, snabbare datahastigheter och minimerade störningar.

Snabb och pålitlig anslutning
5G CPE 5 är utrustad med den allra senaste WiFi 6-teknologin och dubbelbandshantering, som säkerställer ultrahöga hastigheter på både 2,4 GHz- och 5 GHz-banden. Du slipper ständiga fördröjningar och långa buffringstider.

Stabil och konsekvent signal, med MESH-stöd
Internet bör vara lika tillgängligt oavsett var du befinner dig i ditt hem eller kontor. Därför har 5G CPE 5 MESH-stöd, som ger dig en stabil och konsekvent signal överallt. Inga fler "döda zoner" eller oväntade anslutningsavbrott.

Enkel installation och hantering
5G CPE 5 är otroligt enkel att installera och hantera. Det enda du behöver göra är att ansluta till fast bredband eller sätta i ett 5G SIM-kort från din operatör. Med den medföljande Huawei AI-appen blir det ännu enklare att få ut det mesta av din nya router. Från att hitta den optimala platsen för installation till att övervaka anslutna enheter och utföra uppdateringar – allt går som en dans. Och tack vare WPS-stödet är det smidigt att ansluta allt från Mesh-enheter till skrivare i ditt WiFi-nätverk.

Läs mer om Huawei H155-381 5G CPE 5

Huawei H155-381 5G CPE 5

Mobilt bredband

Hitta Huawei H155-381 5G CPE 5 även hos:






Rulla till toppen