D-Link Wireless AC DualBand USB Adapter

D-Link Wireless AC DualBand USB Adapter

D-Link Wireless AC DualBand USB Adapter

D-Link Wireless AC DualBand USB Adapter DWA-182 är den perfekta enheten för att uppgradera din dator till snabbare och mer pålitlig trådlös anslutning. Enkel att installera och använda, erbjuder denna nätverksadapter en högpresterande lösning för dina internetbehov.

Snabb och pålitlig internetuppkoppling
Med stöd för både 2.4 GHz och 5 GHz frekvensband, ger D-Link DWA-182 dig flexibiliteten att välja den mest optimala och mindre belastade frekvensen för dina nätverksaktiviteter. Detta ger bättre anslutningshastigheter och mindre interferens, vilket är perfekt för allt från filnedladdningar till videostreaming.

Designad för användarvänlighet
Adaptern är kompakt designad, vilket gör den både diskret och bärbar. Med en vikt på bara 20,5 gram och dimensioner som är små nog att enkelt kunna bäras i en laptopväska eller till och med i fickan, är DWA-182 idealisk för både hemmabruk och resor.

Förstärkt säkerhet
Denna adapter erbjuder flera säkerhetsprotokoll, inklusive WPA och WPA2, för att säkerställa att din onlineaktivitet är skyddad från obehörig åtkomst. Med 128-bitars och 64-bitars WEP-kryptering kan du känna dig trygg med att din information är säker.

Enkel installation
Med WiFi Protected Setup (WPS) kan du snabbt ansluta till ditt Wi-Fi-nätverk med tryck på en knapp, vilket gör processen både snabb och användarvänlig.

Miljöanpassad och tillförlitlig
Tillverkad för att klara av drifttemperaturer från 0 °C till 40 °C och med en luftfuktighet på 10 till 90 % icke-kondenserande, är denna adapter både robust och tillförlitlig.

Läs mer om D-Link Wireless AC DualBand USB Adapter

D-Link Wireless AC DualBand USB Adapter

Nätverkskort

Hitta D-Link Wireless AC DualBand USB Adapter även hos:






Rulla till toppen