Star Trading 483-19 Bordslampa Cesta

Star Trading 483-19 Bordslampa Cesta

Solcellsbelysning 483-19 Bordslampa Cesta Star Trading

Cesta bordslampa från Star Trading är den perfekta följeslagaren för din uteplats eller balkong. Den här solcellsbelysningen, med sin unika skärm av lindad och tvinnad brun konstrotting, ger inte bara ett vackert ljus utan också en modern touch. Den varmvita LED-belysningen skapar en inbjudande och mysig stämning som förlänger kvällarna.

Solkraft för enkel njutning
Du behöver inte oroa dig för elräkningar här. Cesta är solcellsdriven, vilket betyder att den laddar upp sig själv under dagen när den står i solen*. Med det medföljande uppladdningsbara batteriet ger den upp till 6 timmars ljus på bara en laddning. Det är enkelt, ekonomiskt och miljövänligt!

Stilren design som passar överallt
Med sin eleganta design passar Cesta in i alla utomhusmiljöer. Den svarta brännlackerade metallfoten ger en stark kontrast till den bruna konstrottingen. Oavsett om du placerar den på bordet, bredvid loungen eller på golvet, lyfter Cesta fram din uteplats med stil.

Del av en större serie
Cesta är inte ensam; den är del av en serie med solcellsprodukter som inkluderar en golvlampa och en slinga. Tänk dig att kombinera dessa för att skapa en harmonisk och välkomnande miljö runt hela din uteplats eller balkong.

Enkel och bekymmersfri
Ställ bara Cesta där den får mest sol under dagen, och sedan är det bara att njuta. Dess inbyggda ljusrelä och strömbrytaren tar hand om resten, vilket gör att du kan fokusera på att koppla av och umgås. Cesta bordslampa är det enkla sättet att addera både ljus och stil till dina kvällar utomhus.

*Det är värt att notera att i Norden räcker inte alltid vinterdagsljuset till för att ladda solcellslampor ordentligt, så vi måste vänta till våren och sommarhalvåret för att kunna njuta till fullo.

Läs mer om Star Trading 483-19 Bordslampa Cesta

Star Trading 483-19 Bordslampa Cesta

Solcellsbelysning

Hitta Star Trading 483-19 Bordslampa Cesta även hos:






Rulla till toppen