Elvita CTM3714V

Elvita CTM3714V

Tvättmaskin CTM3714V Elvita

Elvita CTM3714V är en lättskött och kostnadseffektiv tvättmaskin designad för den normalstora familjen. Med en kapacitet på 7 kg och en centrifugering på 1400 varv/minut, gör denna tvättmaskin det möjligt att få tvätten torr snabbare. Dessutom är den utformad för att kunna monteras i en tvättpelare tillsammans med en torktumlare, vilket gör den till en praktisk och billig tvättmaskin för ditt hem.

Tydlig kontrollpanel och många program
Denna prisvärda tvättmaskin kommer med en tydlig kontrollpanel och en LED-display där du kan se hur lång tid som återstår av tvättprogrammet. Med 23 valbara program, inklusive ett snabbprogram på bara 15 minuter, erbjuder Elvita CTM3714V stor flexibilitet för alla dina tvättbehov.

Fördröjd start för din bekvämlighet
Om tiden är knapp, erbjuder denna budgetvänliga tvättmaskin en praktisk funktion för fördröjd start. Använd denna timerfunktion för att ställa in tvätten att vara klar när det passar dig bäst.

Säkerhet är en prioritet
Trots att det är en billig tvättmaskin, har Elvita CTM3714V säkerhetsfunktioner som översvämningsskydd och barnlås. Detta ger dig trygghet medan du får mest möjliga värde för pengarna.

Läs mer om Elvita CTM3714V

Elvita CTM3714V

Tvättmaskiner

Hitta Elvita CTM3714V även hos:






Rulla till toppen