Star Trading 482-91 Pollare Valletta

Star Trading 482-91 Pollare Valletta

Solcellsbelysning 482-91 Pollare Valletta Star Trading


En ljus id é för din trädgård

Tänk dig en pollare som inte bara lyser upp din väg hemma utan också hjälper dig spara energi och ta hand om naturen. Det är precis vad solcellsbelysningen Valletta från Star Trading gör. Den här pollaren är gjord i tålig svart metall som håller för både solsken och regndagar. Den är perfekt för dig som gillar saker som ser bra ut och funkar fint länge.

Lätt att få igång och använda
För att starta lampan, håll bara in ON-knappen i 5 sekunder. Sedan kan du välja mellan tre olika lägen för hur du vill ha ditt ljus. Först kan lampan lysa starkt i 45 sekunder och sen släckas tills den känner av rörelse igen. Eller så kan den ge ett lugnt och stadigt ljus på 60 lumen hela natten. Du kan också välja ett läge där lampan först lyser starkt och sedan dimmar ner till ett lugnt ljus, men blir stark igen om den känner av rörelse. Med solceller blir den här lampan både bra för miljön och billig i drift, samtidigt som den ger ett varmt och välkomnande ljus i din trädgård, på din balkong eller terrass.

Bästa platsen för din lampa
För att lampan ska funka så bra som möjligt, sätt den där den får mycket sol på dagen.* Då laddas batteriet upp ordentligt och lampan lyser klart hela natten. Valletta är inte bara praktisk utan också fin att se på, och gör din trädgård ännu trevligare.

*Det är värt att notera att i Norden räcker inte alltid vinterdagsljuset till för att ladda solcellslampor ordentligt, så vi måste vänta till våren och sommarhalvåret för att kunna njuta till fullo.

Läs mer om Star Trading 482-91 Pollare Valletta

Star Trading 482-91 Pollare Valletta

Solcellsbelysning

Hitta Star Trading 482-91 Pollare Valletta även hos:






Rulla till toppen