JBL Quantum Duo – Svart

JBL Quantum Duo – Svart

JBL Quantum Duo – Svart

JBL Quantum Duo datorhögtalare erbjuder ett fantastiskt ljud som drar dig djupare in i varje spel. Med JBL QuantumSOUND Signature och Dolby Digital skapar dessa högtalare en ljudmiljö som inte bara hörs utan även känns. Varje detalj, från det tystaste fotsteget till den mest öronbedövande explosionen, levereras kristallklart och med kraftfull bas.

Designad för spelare
Med anpassningsbara ljuseffekter som synkroniseras med spelets handling och musik, sätter JBL Quantum Duo stämningen och tar din spelupplevelse till en helt ny nivå. Välj mellan olika förinställningar för färg och ljusmönster för att matcha din spelstil eller stämning.

Enkelhet och kompatibilitet
JBL Quantum Duo är designade för att vara så användarvänliga som möjligt. Med plug-and-play-funktionalitet och tydliga kontroller kan du fokusera på spelet utan avbrott. Dessutom är de kompatibla med alla spelsystem oavsett om du spelar på PC, Mac, Windows eller en spelkonsol via ljudkabel och USB.

Specifikationer som spelar roll
Med en höjd på 210 mm, en bredd på 89 mm, och ett djup på 176 mm, är dessa högtalare inte bara kraftfulla utan också kompakta nog för att passa perfekt på ditt skrivbord. Den inbyggda strömförsörjningen och Bluetooth 4.2-anslutningen erbjuder både bekvämlighet och anslutningsmöjligheter, vilket gör att du kan njuta av trådlös ljudströmning när du vill. Högtalarna har exponerade högtalarelement och bakåtriktade basportar.

Läs mer om JBL Quantum Duo – Svart

JBL Quantum Duo – Svart

Datorhögtalare

Hitta JBL Quantum Duo – Svart även hos:






Rulla till toppen