Tangent Spectrum XSW8 White

Tangent Spectrum XSW8 White

Tangent Spectrum XSW8 White

Tangent Spectrum XSW8 White subwoofer är en kraftfull och stilren ljudlösning. Med sin inbyggda förstärkare och ett brett frekvensomfång, levererar denna subwoofer ett imponerande ljud som fyller rummet med djup och klarhet.

Kraftfull bas med inbyggd förstärkare
Med en 90W inbyggd förstärkare ger Tangent Spectrum XSW8 en kraftfull och ren bas som gör varje musik- och filmupplevelse mer levande. Oavsett om du lyssnar på musik eller tittar på film, kommer den djupa basen att ge dig ett imponerande ljud.

Brett frekvensomfång
Subwoofern har ett frekvensomfång på 31Hz till 250Hz, vilket säkerställer att du får en fyllig och djup bas. Detta breda frekvensomfång gör att den kan hantera både låga och höga toner med precision och klarhet.

Anpassningsbara inställningar
Tangent Spectrum XSW8 erbjuder justerbara inställningar för level, phase och crossover (40Hz-150Hz), vilket ger dig möjlighet att finjustera ljudet efter dina preferenser och optimera prestandan beroende på rummet och din övriga ljudutrustning.

Kompakt och elegant design
Med sina kompakta dimensioner (270 x 280 x 275 mm) och en vikt på 10 kg, är denna subwoofer lätt att placera i vilket rum som helst. Den satinvita finishen ger ett elegant och modernt utseende som smälter in i din heminredning.

Enkel anslutning
Subwoofern är utrustad med både linjeingång för ljud (RCA) och ingång för högtalare, vilket gör den kompatibel med de flesta ljudsystem. Den kabelanslutna tekniken säkerställer en stabil och pålitlig anslutning.

Läs mer om Tangent Spectrum XSW8 White

Tangent Spectrum XSW8 White

Subwoofers

Hitta Tangent Spectrum XSW8 White även hos:






Rulla till toppen