Intenso Green Line 128GB

Intenso Green Line 128GB

USB-minne Intenso Green Line 128GB

Upptäck USB-minne Intenso Green Line 128GB, den perfekta gröna lösningen för alla dina lagringsbehov. Detta USB-minne kombinerar hållbarhet med hög prestanda, vilket gör det idealiskt för både arbete och fritid. Med sitt biologiskt nedbrytbara hölje och yta av återvunna material är Intenso Green Line inte bara miljövänligt utan också behagligt att använda.

Snabb dataöverföring
Upplev snabba överföringar med USB 3.2 Gen 1×1-gränssnittet, som ger hastigheter på upp till 70 MB/s. Oavsett om du överför stora filer eller säkerhetskopierar viktiga dokument, ser Intenso Green Line till att jobbet blir gjort snabbt och effektivt.

Hållbart och miljövänligt
Intenso Green Line imponerar med sitt biologiskt nedbrytbara hölje, vilket gör det till ett hållbart val för miljömedvetna användare. Ytan av återvunna material ger en behaglig känsla och gör USB-minnet till en pålitlig följeslagare i vardagen, oavsett om det är på kontoret, i skolan eller hemma.

Stor lagringskapacitet
Med 128GB lagringskapacitet erbjuder Intenso Green Line gott om utrymme för alla dina filer, dokument, bilder och videor. Perfekt för dig som behöver en pålitlig och rymlig lagringslösning.

Läs mer om Intenso Green Line 128GB

Intenso Green Line 128GB

USB-minne

Hitta Intenso Green Line 128GB även hos:






Rulla till toppen