Netgear Meural Canvas GEN3 21″ Walnut Winslow

Netgear Meural Canvas GEN3 21″ Walnut Winslow

Netgear Meural Canvas GEN3 21" Walnut Winslow

Upplev en värld av digital konst som aldrig förr med Netgear Meural Canvas GEN3 21" Walnut Winslow. Med den här digitala tavlan förvandlas ditt hem eller kontor till ett privat konstgalleri.

Levande och dynamisk visning
Med Netgear Meural Canvas GEN3 får du inte bara en digital tavla; du får en interaktiv konstupplevelse. Dess patenterade TrueArt-teknologi garanterar en levande och äkta färgåtergivning.

Smidig app
Använd Meural-appen för att bläddra genom hundratals konstverk, eller ladda upp dina egna! Appen är kompatibel med både iOS och Android.

Smart ljusanpassning
Omgivande ljussensorer anpassar tavlan till rummets ljusförhållanden, vilket skapar en naturlig och behaglig visning. När det blir mörkt går tavlan automatiskt i viloläge.

Flexibel placering
Vare sig du vill hänga din Canvas horisontellt eller vertikalt, gör den medföljande svängmonteringen det enkelt att ändra orientering. Canvas upptäcker dessutom automatiskt dess riktning.

Byggd för framtiden
Med 8 GB inbyggt minne och 2 GB RAM är denna digitala tavla inte bara en vacker inredningsdetalj; den är en kraftfull enhet som klarar av att uppfylla dina krav nu och i framtiden.

Läs mer om Netgear Meural Canvas GEN3 21″ Walnut Winslow

Netgear Meural Canvas GEN3 21″ Walnut Winslow

Mediaspelare

Hitta Netgear Meural Canvas GEN3 21″ Walnut Winslow även hos:






Rulla till toppen