Caso SJW 600 XL slow juicer svart

Caso SJW 600 XL slow juicer svart

Caso SJW 600 XL är en kraftfull slow juicer för ditt kök, utformad för att leverera juice av premiumkvalitet för alla tillfällen. Med sin eleganta och moderna mattsvarta design passar den fint in i alla typer av köksinredning. Jämfört med en traditionell juicepress ger SJW 600 XL upp till 30% mer juice från dina frukter och grönsaker, tack vare den låga hastigheten på 40 rpm.
En av de främsta fördelarna med SJW 600 XL är den stora inmatningsöppningen, 13 centimeter i diameter, som låter dig pressa hela frukter och grönsaker utan att behöva skala eller hacka dem först. Den kraftfulla motorn på 250 watt hanterar enkelt både mjuka och hårda råvaror. Maskinen är utrustad med ett automatiskt säkerhetsstopp, vilket gör att den stannar om säkerhetslocket öppnas. Den har även halkfria fötter, så att slowjuicern står stadigt på bänken för extra säkerhet under användning.
Till slow juicern medföljer två stora behållare à 1 liter – en för juice och en för fruktkött – så att du kan göra mycket juice på en och samma gång. Maskinen är dessutom utformad med få delar för att vara enkel att montera och demontera, vilket gör den enkel att använda och rengöra. De löstagbara delarna bidrar dessutom till platsbesparande förvaring, och den medföljande rengöringsborsten gör rengöringen ännu lite enklare.

Läs mer om Caso SJW 600 XL slow juicer svart

Caso SJW 600 XL slow juicer svart

Slow Juicer

Hitta Caso SJW 600 XL slow juicer svart även hos:






Rulla till toppen