Samsung WW11BB504CAWS4

Samsung WW11BB504CAWS4

Tvättmaskin WW11BB504CAWS4 Samsung

Samsung WW11BB504CAWS4 är en rymlig tvättmaskin med hela 11 kilos kapacitet, wifi, 1400 varvs centrifugering, EcoBubble och Hygiene Steam.

ångfunktion
Rengör kläderna på djupet med Hygiene Steam. Det kraftfulla ångtvättprogrammet släpper ut ånga genom botten av tvättrumman. Detta avlägsnar ingrodd smuts, 99,99 % av alla bakterier och inaktiverar allergener så som kvalster i tvätten. Hygienångcykeln minskar exponering för kvalster, katt, hund, gräspollen och svamp.

11 kg kapacitet
Tvätta större laster med en enorm kapacitet på 11 kg med standardyttermått som får plats i ett 600 mm skåp. Den platta designen smälter samman med moderna interiörer. SpaceMax tekniken skapar mer utrymme inuti, så att du kan tvätta mer, inklusive stora föremål som täcken.

Kraftfulla bubblor
Eco Bubble garanterar kraftfull och samtidigt skonsam tvätt vid låga temperaturer. Tvättmedlet tränger då snabbt in i varje tygfiber och löser upp smuts och fläckar så de enkelt kan tvättas bort. Maskinen tvättar lika effektivt i kallt vatten (15 °C) som i varmt. Samtidigt sparar funktionen energi och skyddar klädernas färger och textur.

Håller tvättmedelsfacket rent
StayClean Drawer tvättmedelsfacket ser till att mer av tvättmedlet sköljs bort med ett specialdesignat vattenspolningssystem. Så det blir mindre tvättmedelsrester och facket förblir renare och mer hygienisk

Wifi-anslutning
WW11BB504CAWS4 har wifi-uppkoppling som håller dig uppdaterad om tvättmaskinens status.

Senarelagd start
Du kan fördröja när tvätten ska vara klar genom att senarelägga starttiden.

Samsungs Digital Inverter-teknologi och 20-åriga motorgaranti
Med Digital Inverter-teknologin kan du njuta av en effektiv och tystare tvättupplevelse med långvarig prestanda. Genom att använda starka magneter, levererar teknologin en kraftfull prestanda med mindre buller. Och med Samsungs 20-åriga garanti på den digitala inverteringsmotorn, vid köp efter den 1 juli 2022, kan du vara säker på att produkten är av hög kvalitet och hållbarhet. Notera dock att garantin endast gäller för kostnaden för en ny invertermotor och inte inkluderar arbetskostnader, frakt eller installation.

Läs mer om Samsung WW11BB504CAWS4

Samsung WW11BB504CAWS4

Tvättmaskiner

Hitta Samsung WW11BB504CAWS4 även hos:






Rulla till toppen