Electrolux COP800X

Electrolux COP800X

Inbyggnadsugn COP800X Electrolux

Med SurroundCook -ugnen COP800X från Electrolux tillagas allt från knaprigt grillad kyckling till delikata maränger jämnt. Snabbt, effektiv och jämn tillagning tack vare varmluftssystemet som gör så att värme cirkulerar i hela ugnen, utan att behöva vända på formen.

Alltid lika läckra maträtter
I denna SurroundCook -ugn tillagas allt från knaprig grillad kyckling till delikata maränger jämnt. Fläkten cirkulerar luften och värmen och säkerställer att den interna temperaturen är konstant hela tiden. Du behöver inte längre vända på formen eller plåten för att få dina maträtter jämnt tillagade.

Jämnt tillagat med multinivåtillagning
Jämnt tillagad mat med Multilevel Cooking. Den extra uppvärmningsringen betyder att du kan laga jämnt över två nivåer. Perfekt när du vill göra cookies med smak av fudge och läckra pajer.

Enkel rengöring
Med Electrolux smarta pyrolytiska rengöringsfunktion är det enkelt att hålla ugnen som ny. Det självrengörande systemet värmer ugnen till en temperatur som förvandlar fett och andra rester till aska. Du behöver därmed inte längre skrubba, endast torka av botten.

EXPlore LED-displayen med responsiva touchknappar
Upptäck ett helt nytt sätt att använda ugnen med responsiva touch-knappar på LED-displayen. Med det innovativa gränssnittet bestämmer du snabbt rätt tillagningstid, temperatur och andra funktioner.

Snabb, effektiv och jämn tillagning
Vårt varmluftssystem gör så att värme cirkulerar i hela ugnen, så att allt tillagas jämnt. Utan att behöva vända på formen. Med vår teknik värms ugnen upp snabbare och sparar tid och energi.

Grilla och få gyllene resultat
Från knaperstekt bacon till bubblande mozzarella får du mer av din grill än någonsin tidigare. Perfekt för knapriga kycklingvingar och halloumi som smälter i munnen.

Läs mer om Electrolux COP800X

Electrolux COP800X

Inbyggnadsugnar

Hitta Electrolux COP800X även hos:






Rulla till toppen