Whirlpool EELT 7120 EU

Whirlpool EELT 7120 EU

Tvättmaskin EELT 7120 EU Whirlpool


Toppmatad smal tvättmaskin

EELT 7120 EU är en slimline-modell som är perfekt om du har ont om plats, men den har ändå en rymlig trumma för 7 kg tvätt.

Upplev perfekt varsam behandling
6th SENSE intelligenta sensorer anpassar resurser efter tvättens typ och storlek och erbjuder upp till 50 % energi-, vatten- och tidsbesparingar (i jämförelse mellan maxladdning och 1 kg laddning med 6th SENSE funktion och 60° bomullstvättprogram).

Fräschare plagg
FreshCare funktion som håller plaggen fräscha genom försiktig tumling som vädrar tvätten i trumman efter tvättcykelns slut.

Låga temperaturer, perfekt skydd
Med Colour 15 °C uppnås samma tvättresultat som tvätt vid 40 °C, men med extra varsam hantering av plaggen och dess färger.

Effektiv centrifugering
Whirlpool tvättmaskin med maximal centrifugering på 1200 varv per minut.

Bästa energieffektivitet
Mycket energieffektiv tvättmaskin som gör att du både kan glädja dig åt idealiska tvättresultat och minimal energiförbrukning.

Mjukt öppnande dörr
Enkel i- och urladdning. Tvättmaskin har en softopening lucka som innebär att luckan öppnas mjukt och behagligt.

Trumman stannar uppåt
EELT 7120 EU avslutar tvätten med trumöppning uppåt. Toppmatad tvättmaskin med en "Drum-up" funktion som innebär att maskinen alltid slutar tvättcykeln med trumöppningen uppåtvänd – för att du snabbt och bekvämt ska kunna öppna luckan och ta hand om tvätten.

10-års motorgaranti
Denna tvättmaskin har en extra tyst och borstlös motor för att säkerställa lång livslängd på tvättmaskinen. Du kan tryggt räkna med hög kvalitet på alla motordelar, och motorn omfattas dessutom av en 10-årsgaranti (genom registrering).

Läs mer om Whirlpool EELT 7120 EU

Whirlpool EELT 7120 EU

Tvättmaskiner

Hitta Whirlpool EELT 7120 EU även hos:






Rulla till toppen