OBH Nordica Björn Axen Tools Hair dryer

OBH Nordica Björn Axen Tools Hair dryer

Hårtork Björn Axen Tools Hair dryer OBH NORDICA

Björn Axen Tools hårfön Ultimate Experience Hair Dryer vårdar ditt hår och stimulerar ny hårväxt samtidigt. Med volymmunstycket Active Scalp Revitalizer kombinerar du hårtorkning och hårbottenmassage för att få och bibehålla ett friskt och vackert hår.

Effektiv och skyddar mot slitage
Hårfönen har sex inställningar, varav en smart Care Thermo-inställning som skyddar ditt hår mot slitage och värme. Därmed är hårfönen både effektiv och väldigt anpassningsbar till olika hårtypers specifika behov.

Torka håret, få volym och stimulera ny hårväxt
Utmärkande för Ultimate Experience Hair Dryer är den nya och aktiverande tekniken i volymmunstycket Active Scalp Revitalizer. Tekniken tar kombinationen av hårbottenmassage och hårtorkning till en helt ny nivå. Volymminstycket med massagefingrar torkar och bygger upp volym från rot till topp, samtidigt som du får en aktiv och skön hårbottenmassage. Volymmunstycket ökar blodcirkulationen som hjälper dig att få och bibehålla ett friskt och vackert hår. Vibrationernas arbete vid rötterna arbetar upp hårvolymen och boostar hårets fyllighet.

Mjukt och glansigt med jonisering
Hårfönen har en jonisk generator som motverkar statisk elektricitet och tillför glans till ditt hår.

Kraftfull och flexibel hårfön
Med en avancerad BLDC-motor på 2 000 watt, som tillåter precisa inställningar och kontrollerade och kraftfulla luftflöden, är den här hårfönen extremt flexibel och effektiv.

Enkel att förvara och bära med sig
Ultimate Experience Hair Dryer har ett vikbart handtag som gör den lättare att förvara i badrumsskåpet eller ta med i resväskan. För att ge dig större frihet att röra dig i rummet medan du torkar ditt hår är sladden 3 meter lång. Den väger även lite och är lätt i handen.

Läs mer om OBH Nordica Björn Axen Tools Hair dryer

OBH Nordica Björn Axen Tools Hair dryer

Hårtorkar

Hitta OBH Nordica Björn Axen Tools Hair dryer även hos:






Rulla till toppen