Airam Daisy IP20 växtbelysning timer

Airam Daisy IP20 växtbelysning timer

Daisy IP20 växtbelysning timer Airam

Inomhusväxter är en trend som bara växer och växer. Men hur kan du säkerställa att dina växter får rätt mängd ljus för att frodas på bästa sätt? Det är här Airam Daisy växtbelysning med timer kommer in i bilden. Den är perfekt för odling inomhus, med IP20-skydd och tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och plast i snygg vit färg.

Fyll ditt hem med grönska
Daisy växtbelysning är den perfekta lösningen för att ge dina växter rätt typ av ljus och hjälpa dem att växa och frodas på bästa sätt. Oavsett om du har örter, små krukväxter eller gröna plantor, så kommer Daisy att ge dem allt de behöver för att blomstra.

Allt du behöver i en enda lampa
Med Daisy växtbelysning får du åtta små krukor för att plantera dina frön, samt två odlingslådor med självvattnande kärl som gör det enkelt att kontrollera mängden vatten. Dessutom har lampan en automatisk timer som tänds i 16 timmar och släcks i 8 timmar, så dina växter alltid får rätt mängd ljus.

Rätt ljusspektrum för dina växter
Växtbelysningen har en rödskiftande LED-växtlampa som ger en optimal tillväxtmiljö för dina växter året om.

Enkel att installera och använda
Daisy växtbelysning levereras komplett med transformator och har en av-/på-knapp på kabeln. Detta gör det lätt att komma igång och använda den.

Ett måste för alla växtentusiaster
Denna växtbelysning är den perfekta lösningen för alla entusiaster som enkelt vill fylla sitt hem med grönska. Med en höjd på 47,6 cm, en bredd på 18,8 cm och en längd på 45 cm passar den perfekt i de flesta hem.

Läs mer om Airam Daisy IP20 växtbelysning timer

Airam Daisy IP20 växtbelysning timer

Bordslampor

Hitta Airam Daisy IP20 växtbelysning timer även hos:






Rulla till toppen