Thermex Super Silent

Thermex Super Silent

Köksfläkt Super Silent 60 cm rf Thermex

Thermex Super Silent är en modern och stilren köksfläkt som är idealisk för dig som vill ha en diskret fläkt. Denna skåpintegrerade modell finns tillgänglig i både vitlackerad och rostfri finish, så den passar perfekt till de flesta köksinredningar. Med en bredd på 60 cm, kan köksfläkten enkelt monteras i de flesta köksskåp. Aluminiumfiltret är enkelt att ta bort och rengöra, vilket gör det lätt att underhålla köksfläkten.

Flexibel hastighetskontroll och eftergångstimer
Thermex Super Silent erbjuder flexibel kontroll över fläkthastigheten med tre olika hastighetsinställningar som kan anpassas efter dina köksbehov. Hastigheterna kan enkelt justeras med hjälp av softtouch-knappar som ger en smidig och intuitiv användarupplevelse. Dessutom har köksfläkten en praktisk eftergångstimer, vilket innebär att fläkten fortsätter att fungera en stund efter att matlagningen är klar för att säkerställa att all matos och ånga har avlägsnats från köket.

Effektiv belysning med inbyggda LED-lampor
Dessutom ger de inbyggda energisnåla LED-lamporna en effektiv belysning av matlagningsområdet, så att du lättare ser vad du håller på med.

Kraftfull prestanda med minimalt ljud
Med en spänning på 230 V och en kanalanslutning på Ø 15 cm, ger Thermex Super Silent en luftmängd på 121 m³/h vid lägsta hastighet och 444 m³/h vid högsta hastighet. Trots den höga luftmängden är ljudnivån mellan 49-67 dB(A), vilket gör den till en mycket tyst köksfläkt. Tack vare dess högpresterande motor och ljudreducerande teknologi är Thermex Super Silent ett utmärkt val för dig som vill ha en kraftfull köksfläkt som inte stör.

Kolfilter
Kolfilter kan köpas till separat (art.nr. 105127). Det behövs 2 kolfilter till köksfläkten.

Läs mer om Thermex Super Silent

Thermex Super Silent

Köksfläktar & spiskåpor

Hitta Thermex Super Silent även hos:






Rulla till toppen