Siemens ED751HSC1E

Siemens ED751HSC1E

Inbyggnadshäll ED751HSC1E Siemens

Dyk in i en värld av oändliga matlagningsmöjligheter med Siemens iQ500 ED751HSC1E, en 70 cm uppkopplad induktionshäll. Utrustad med avancerade funktioner och en trådlös uppkoppling via Home Connect app, garanterar denna häll en bekväm och effektiv matlagning.

fryingSensor Pro en expert vid din sida
Njut av att laga mat utan att oroa dig för att bränna vid. 11 olika steknivåer förhindrar att maten bränns vid med hjälp av den integrerade sensorn som automatiskt styr temperaturregleringen på spishällen.

Flexibel och anpassningsbar bryggfunktion
Utvidga din matlagningshorisont med den praktiska bryggfunktionen. CombiZone låter dig kombinera två induktionszoner för att ge plats åt större kastruller och stekpannor, vilket ger en enhetlig värmefördelning och optimal tillagning.

Timer
Glöm bort risken att överkoka dina rätter med den inbyggda timern. Vare sig du ställer in sluttidstimer för att stänga av kokzonen i tid (t ex. när du kokar ägg) eller använder nedräkningsuret för att hålla koll på tiden (t ex. när du kokar pasta), kan du lita på att denna smarta funktion kommer att vara din trofasta hjälpreda i köket.

Home Connect via WiFi din köksassistent i mobilen
Trådlös fjärrstyrning via smartphone eller surfplatta med Home Connect app. Du kan dubbelkolla om hällen är avstängd även när du inte är hemma. Du hittar även recept och ytterligare funktioner i Home Connect-appen.

Smidig samverkan med kompatibel köksfläkt
cookConnect System gör det möjligt att styra köksfläkten från hällen. Fungerar med passande fläkt. Detta är möjligt tack vare WiFi-uppkopplingen.

Läs mer om Siemens ED751HSC1E

Siemens ED751HSC1E

Spishällar

Hitta Siemens ED751HSC1E även hos:






Rulla till toppen