Electrolux EW2F3047R5

Electrolux EW2F3047R5

Tvättmaskin EW2F3047R5 Electrolux

Med denna Electrolux TimeCare tvättmaskin EW2F3047R5 med TimeManager-funktion kan du minska tvättprogrammet så att det passar dig. Välj bara TimeManager-funktionen på panelen och minska programtiden med upp till fyra gånger. Du får fantastiskt tvättresultat som passar ditt tidsschema.1400 v/min.

AutoSense för automatiska tvättjusteringar
AutoSense-funktionen anpassar sig efter dina behov. Funktionen justerar tvätttid, vatten- och energiförbrukning beroende på tvättmängd. För fullständig tvättvård utan att slösa på resurserna.

Soft-trumma ger skonsammare hantering av tvätten
Soft-trumman är utformad att ta hand om dina kläder på bästa sätt. Mjuka vattenstrålar lyfter och skyddar tvätten under tvättningen, medan det speciella mönstret i trumman hindrar tygerna från att sträckas ut eller skadas under centrifugering.

Antiallergiprogram för bättre rengöring
Vårt anti-allergiprogram kombinerar vattenånga med ett högpresterande tvättprogram för att avlägsna bakterier från plaggen.

Invertermotor – hållbar och energieffektiv
Upplev energieffektiv tvättning längre med invertermotorn. Byggd för låg energiförbrukning och en extra lång livslängd för att kunna tvätta effektivt en lång tid framöver.

Fördröjd start tvätta när det passar dig
Fördröj Start-funktionen ger dig kontroll över tvätten. Du kan skjuta upp starttiden för ditt tvättprogram, så att kläder inte lämnas kvar i trumman i timmar. Nu kan du tvätta när det passar dig.

Läs mer om Electrolux EW2F3047R5

Electrolux EW2F3047R5

Tvättmaskiner

Hitta Electrolux EW2F3047R5 även hos:






Rulla till toppen