D-Link M32-2 EAGLE PRO AI AX3200 Mesh 2-pack

D-Link M32-2 EAGLE PRO AI AX3200 Mesh 2-pack

D-Link M32-2 EAGLE PRO AI AX3200 Mesh 2-pack

D-Link M32-2 EAGLE PRO AI AX3200 Mesh 2-pack är lösningen för ett snabbare, smartare och mer tillförlitligt hemnätverk. Med snabb WiFi 6-teknik, AI-driven optimering och robust säkerhet, är det här mesh-nätverket designat för att hålla alla dina smarta enheter uppkopplade utan avbrott.

Intelligent nätverk hemma
Njut av nästa generations internethastigheter med D-Link M32-2, som erbjuder en intelligent och effektiv lösning för ditt hem. Med WiFi 6-tekniken kan du uppleva otroliga hastigheter lämpliga för 4K-streaming, VR-spel och obegränsad uppkoppling av smarta hem-enheter.

Bekvämlighet genom AI
D-Link M32-2 utnyttjar kraften i artificiell intelligens för att automatiskt optimera ditt nätverk. Med funktioner som AI WiFi Optimiser och AI Traffic Optimiser säkerställer systemet att du alltid har bästa möjliga uppkoppling, oavsett var i hemmet du befinner dig.

Tillförlitlig och säker uppkoppling
Skydda ditt hemnätverk med den senaste WPA3-krypteringen och njut av fred och ro medan dina enheter skyddas mot obehörig åtkomst. Med föräldrakontrollfunktioner kan du dessutom skapa en säker online-miljö för hela familjen.

Enkel att använda och utöka
Installationen av ditt nya mesh-nätverk är enkel tack vare EAGLE PRO AI-appen, som erbjuder personlig assistans för nätverkshantering. Dessutom är systemet enkelt att utöka för att passa alla hemstorlekar, vilket garanterar en sömlös och snabb internetuppkoppling i hela hemmet.

Grön teknik för framtiden
D-Link M32-2 är inte bara kraftfull utan också energieffektiv. Med funktioner som Target Wake Time minskas energiförbrukningen på dina enheter, vilket bidrar till en mer hållbar och miljövänlig teknikanvändning i hemmet.

Läs mer om D-Link M32-2 EAGLE PRO AI AX3200 Mesh 2-pack

D-Link M32-2 EAGLE PRO AI AX3200 Mesh 2-pack

Router

Hitta D-Link M32-2 EAGLE PRO AI AX3200 Mesh 2-pack även hos:






Rulla till toppen