Siemens extraKlasse EX875HYC1M

Siemens extraKlasse EX875HYC1M

Inbyggnadshäll EX875HYC1M Siemens extraKlasse

I det moderna köket är flexibilitet och teknisk utveckling nyckeln till en enklare och roligare matlagning. Siemens inbyggnadshäll EX875HYC1M är designad för att erbjuda just detta en helt ny nivå av bekvämlighet och kreativitet i ditt kök med extraKlasse.

Intelligent och flexibel matlagning med flexInduction Plus
Med flexInduction Plus vid din sida, har du en smart matlagningszon som inte bara anpassar sig till storleken på dina kastruller och stekpannor, utan även expanderar efter behov, så att du får mest möjliga utrymme för att laga dina favoriträtter med lätthet.

Enkel kontroll med touchSlider
Intuitivitet möter innovation med touchSlider-funktionen. Detta system ger dig full kontroll över spishällens effekt med endast ett fingertryck, så att du enkelt kan justera temperaturen efter dina behov, utan krångel.

Alltid uppkopplad med Home Connect
Tack vare Home Connect, kan du nu ha all information om din induktionshäll till hands, oavsett var du befinner dig. Kontrollera inställningarna och håll koll på matlagningen direkt från din mobiltelefon eller platta, även om du inte är i köket.

Perfektionera din matlagning med fryingSensor Pro
Stek utan stress med fryingSensor Pro. Den här funktionen ser till att du kan njuta av matlagningen utan att oroa dig för att bränna något, vilket gör varje matlagningstillfälle till en ren fröjd.

Automatisk anpassning med Intelligent flexZones
Utnyttja Intelligent flexZones till max och upplev hur de automatiskt anpassar kokzonen efter dina behov, vilket ger dig större flexibilitet och effektivitet när du lagar mat.

Läs mer om Siemens extraKlasse EX875HYC1M

Siemens extraKlasse EX875HYC1M

Spishällar

Hitta Siemens extraKlasse EX875HYC1M även hos:






Rulla till toppen