Smeg KD90HXE

Smeg KD90HXE

Köksfläkt KD90HXE Smeg

En köksfläkt är en oumbärlig del av ett modernt kök. Det finns olika sorter av köksfläktar, och Smeg KD90HXE är ett av de mest populära valen. Köksfläkt KD90HXE från Smeg är en vägghängd fläktkåpa som har en stilren design och passar in i de flesta kök.
Fläkten är 90 cm bred och utrustad med en högeffektiv motor.

Energisnål och effektiv
KD90HXE har 4 hastigheter, inklusive intensivläge, så du kan anpassa den efter dina behov. Dessutom är den väldigt energisnål.

Lättrengjorda filter
En annan fördel med Smeg KD90HXE är att den har fettfilter som du enkelt kan rengöra när de blir smutsiga. De tre fettfiltren i rostfritt stål tål maskindisk. Detta hjälper till att förhindra lukt och rök från att spridas i ditt hem.

Energieffektiv belysning
Smeg KD90HXE har en integrerad belysning, så du kan se vad du lagar i köket även när det är mörkt. Två LED-lampor á 2 W ger dig bra arbetsbelysning vid hällen. De sprider ett bra ljus när du lagar din mat, samtidigt som LED-belysningen är energieffektiv. Bra både för dig och miljön.

Sammantaget är Smeg KD90HXE en högkvalitativ köksfläkt som kan hjälpa dig att hålla ditt kök fräscht och säkert. Om du letar efter en 90 cm bred, effektiv och energisnål rostfri köksfläkt, kan Smeg KD90HXE vara det perfekta valet för dig.

Läs mer om Smeg KD90HXE

Smeg KD90HXE

Köksfläktar & spiskåpor

Hitta Smeg KD90HXE även hos:






Rulla till toppen