LightsOn Stone XL 5065 grå

LightsOn Stone XL 5065 grå

Stone XL 5065 grå LightsOn

LightsOn Stone XL är designad för att lyfta fram och förstärka skönheten i din trädgård. Den är idealisk för att belysa lägre växtlighet som funkia, japanska lönnar och ormbunkar. Lägg den bland andra stenar eller under bladverk för ett spännande och mysigt sken.

Dag och natt
På dagen smälter Stone XL in med sin gråmelerade yta som ser ut som en riktig sten. När kvällen kommer, lyser den upp med ett varmvitt sken som skapar en vacker atmosfär i din trädgård.

Flexibel trädgårdsbelysning
Stone XL är en del av LightsOn Garden Plug & Play, ett enkelt system som låter dig installera och bygga ut din trädgårdsbelysning. Det är säkert med sin 12-voltsspänning och designat för det nordiska klimatet.

Kom ihåg transformatorn
Kom ihåg att en transformator behövs för att använda Stone XL. Välj en som matchar den totala wattförbrukningen av dina lampor och undvik att belasta mer än 85% av dess kapacitet för bästa hållbarhet.

Enkel att installera
Med en höjd på 170 mm, bredd på 400 mm och djup på 300 mm är Stone XL enkel att placera där du vill ha den. Den kommer med en 0,7 meter lång sladd, vilket gör installationen smidig.

Stone XL från LightsOn är en smart och stilfull lösning för dig som vill skapa en inbjudande och intressant trädgård med ljus.

Läs mer om LightsOn Stone XL 5065 grå

LightsOn Stone XL 5065 grå

Trädgårdsbelysning

Hitta LightsOn Stone XL 5065 grå även hos:






Rulla till toppen