Nordlux Franca 13 mässing

Nordlux Franca 13 mässing

Taklampa Franca 13 mässing Nordlux

Njut av en tidlös design med Franca taklampa från Nordlux. Kombinationen av klassiska och moderna influenser ger en lyxig stämning.

Elegant och tidslös design
Franca-serien står ut med sin exklusiva och skinande design. Den kombinerar traditionellt hantverk med moderna inslag, vilket gör den idealisk för alla typer av inredningar. Ljuset som reflekteras genom det skinande glaset och den blanka mässingen ger ditt hem en varm och inbjudande stämning.

Flerfaldig användning
Den vita glaskupolen ger inte bara ett mjukt och diffust ljus, utan passar även perfekt för att skapa en dynamisk ljussättning. Använd den ensam för en subtil belysning eller kombinera flera pendlar i olika höjder för en mer dramatisk effekt.

Mjukt och diffust ljus
Den vita glaskupolen i Franca skapar ett fint mjukt och diffust ljus. Denna lampa är perfekt för både festliga sammankomster och avslappnade stunder.

Konstnärligt handblåst glas
Det munblåsta glaset i Franca ger den en unik karaktär. Med varje individuellt tillverkat glas tillkommer små variabler som luftbubblor och olika glastjocklekar, vilket ger lampan ett levande och karaktäristiskt utseende. Med en höjd på 27 cm och en diameter på 13 cm, passar Franca perfekt i både små och stora utrymmen. Den 2 meter långa sladden ger dig flexibilitet i installationen.

Välj ditt ljus
Komplettera med en ljuskälla av typen E14, och håll dig inom en maxgräns på 40 watt.

Läs mer om Nordlux Franca 13 mässing

Nordlux Franca 13 mässing

Taklampor

Hitta Nordlux Franca 13 mässing även hos:






Rulla till toppen