Star Trading Ljusslinga Shiny varmvit 24m

Star Trading Ljusslinga Shiny varmvit 24m

594-60 Ljusslinga Shiny varmvit 24 meter Star Trading

Skapa en stämningsfull trädgård med Star Trading ljusslinga Shiny varmvit 24 m. Med 1200 LED-lampor med 2 cm mellanrum och varmvitt ljus ger denna slinga en mysig och romantisk stämning till din uteplats eller trädgård.

Lång och tålig
Med en längd på 24 meter är denna ljusslinga perfekt för att dekorera stora utomhusytor. Den är också IP44-klassad, vilket innebär att den är skyddad mot regn och tål olika typer av väderförhållanden.

Energisnål belysning
Shiny ljusslinga använder LED-lampor som ger en hög ljusstyrka på 806 lm samtidigt som de är energisnåla. Med en färgtemperatur på 2700 K ger varmvitt ljus en mjuk och behaglig känsla till din trädgård eller uteplats.

Lätt att installera
Star Trading Shiny är lätt att installera. Den har en plug-and-play-design, vilket innebär att den är redo att användas direkt ur förpackningen. Det är också enkelt att ansluta slingan till en utomhusströmkälla med anslutningskabeln.

Perfekt för olika evenemang
Denna ljusslinga är idealisk för att dekorera trädgårdar, uteplatser och andra utomhusytor för alla typer av evenemang som sommarfester, bröllop, jul, nyår och mycket mer. Med den här ljusslingan kan du skapa en härlig stämning och njuta av din trädgård eller uteplats på kvällarna.

Läs mer om Star Trading Ljusslinga Shiny varmvit 24m

Star Trading Ljusslinga Shiny varmvit 24m

Ljusslinga utomhus jul

Hitta Star Trading Ljusslinga Shiny varmvit 24m även hos:






Rulla till toppen