Elvita CFSI4177

Elvita CFSI4177

Integrerat frysskåp CFSI4177 Elvita

Möt Elvita CFSI4177, en pålitlig inbyggnadsfrys som erbjuder en perfekt balans mellan innovation och prisvärdhet. Du integrerar den sömlöst i köket genom att montera en snickerilucka i samma stil som dina övriga köksluckor. Monteringen sker med glidskena på dörren, och snickerilucka ombesörjer du själv.

Praktisk och modern design
Med sina mått på 1785 mm i höjd, 540 mm i bredd och 545 mm i djup, passar frysen perfekt in i ditt kök. LED-belysningen och den eleganta touchpanelen inuti frysen ger den en modern touch, samtidigt som du enkelt kan justera inställningarna eller aktivera önskade funktioner som snabbinfrysning med SuperFreeze-läget.

En grön och energieffektiv frys
Elvita CFSI4177 är inte bara snäll mot din plånbok, utan också mot miljön. Autodefrost-funktionen tar hand om eventuell ansamlad frost automatiskt, vilket gör att frysen går tyst och är energieffektiv, vilket gynnar både dig och miljön.

Säkerhet och bevakning med dörrlarm
Du behöver inte oroa dig för att lämna dörren öppen längre än nödvändigt. Om dörren förblir öppen längre än 2 minuter, ljuder ett larm, vilket sparar energi och förhindrar att maten blir dålig i onödan.

Läs mer om Elvita CFSI4177

Elvita CFSI4177

Kyl & frys inbyggnad

Hitta Elvita CFSI4177 även hos:






Rulla till toppen