Konstsmide Julgransbelysning 25 LED inne

Konstsmide Julgransbelysning 25 LED inne

Julgransbelysning 25 LED inne Konstsmide

Julgransbelysning med 25 ljus från Konstsmide en stilren ljusslinga med smala amber LED-ljus som ger en varm och fin stämning i granen. Passar extra bra för dig som vill ha en inomhusgran i mer traditionell stil.

Klassisk och tidlös design
Julgransbelysningen från Konstsmide har 25 smala ljus med amber LED-lampor som sprider ett varmt och behagligt ljus. Dessa eleganta ljus ger din julgran ett traditionellt och stilfullt utseende som förhöjer julstämningen.

Imponerande längd för maximal täckning
Med en sladdlängd på 5 meter och en totallängd på 21,8 meter, inklusive 16,8 meter med lampor, är denna ljusslinga tillräckligt lång för att täcka hela din julgran.

Hög kvalitet och säkerhet
Ljusslingan är tillverkad av hållbar plast och designad för inomhusbruk.

Energieffektiv belysning
Denna julgransbelysning har en låg energiförbrukning med endast 1,5 W och en energiförbrukning på 2 kWh per 1000 timmar. Trots sin låga energiförbrukning ger den en ljusstyrka på 3 lumen per lampa, vilket är tillräckligt för att skapa en mysig julstämning utan att belasta elräkningen.

Enkel installation och användning
Ljusslingan har en praktisk strömbrytare på sladden. De 25 bärnstensfärgade LED-lamporna är parallellkopplade, vilket innebär att om en lampa går sönder, fortsätter de andra lamporna att lysa. Den gröna PVC-kabeln smälter diskret in bland granens grenar, vilket gör att ljuset blir det centrala fokus.

Läs mer om Konstsmide Julgransbelysning 25 LED inne

Konstsmide Julgransbelysning 25 LED inne

Julgransbelysning

Hitta Konstsmide Julgransbelysning 25 LED inne även hos:






Rulla till toppen