Whirlpool MWSC 9133 SX

Whirlpool MWSC 9133 SX

Mikrovågsugn MWSC 9133 SX Whirlpool

Whirlpool MWSC 9133 SX är en fristående mikrovågsugn som kombinerar modern design med avancerad teknik, vilket gör den till ett perfekt val för dig som söker både funktionalitet och stil. Med en generös kapacitet på 33 liter och många innovativa funktioner möjliggör denna mikrovågsugn en mångsidighet i matlagningen som liknar traditionella ugnar.

Effektiv och kraftfull tillagning
Med en effekt på 1000 W och en 360 mm roterande tallrik, ger denna mikrovågsugn jämn och effektiv tillagning. Den är utrustad med Whirlpools 6TH SENSE-teknik som automatiskt justerar tid och effekt baserat på rätten, vilket säkerställer perfekta resultat varje gång.

Mångsidiga matlagningsfunktioner
Förutom mikrovågsfunktionen, är denna modell även utrustad med grill, varmluft, och Crisp-funktion som gör det möjligt att tillaga allt från pizza till kakor med en perfekt krispig yta. ångfunktionen gör att du kan tillaga hälsosamma rätter, och upptiningsfunktionen garanterar snabb och jämn upptining av fryst mat.

Användarvänlig design
Mikrovågsugnen har en modern LCD-display och touchkontroller för enkel hantering. Den fristående designen gör den också lätt att placera i vilket kök som helst, oavsett planlösning.

Extra tillbehör
Medföljande ångkokningskärl och Crisp-panna erbjuder ytterligare möjligheter för varierad matlagning, från ångkokta grönsaker till frasig kyckling.

Läs mer om Whirlpool MWSC 9133 SX

Whirlpool MWSC 9133 SX

Mikrovågsugnar

Hitta Whirlpool MWSC 9133 SX även hos:






Rulla till toppen