Elvita CSF3600X

Elvita CSF3600X

Fläkt CSF3600X Elvita

Den väggmonterade köksfläkten CSF3600X från Elvita är effektiv, men har låg bullernivå. Den klassiska utformningen passar i alla hem. Den har 3 fläkthastigheter och inbyggda LED-lampor, vilket gör matlagningen enkel.

Effektiv prestanda med olika fläkthastigheter
På köksfläkten kan du välja en fläkthastighet som passar dina behov. Det är en perfekt hjälp i köket som håller matlagningsmiljön fräsch och fri från fett.

Kolfilter finns som tillval
Köksfläkten kan installeras med en befintlig utsugskanal, men kan också kopplas till ett kolfilter (art nr 118194). Kolfiltret avlägsnar eventuella föroreningar och lukter från luften när den återcirkuleras i köket. Båda installationsalternativen ger dig en fläktkåpa med utmärkt prestanda.

Lågenergilampor
De inbyggda LED-lamporna ger effektiv belysning med en bråkdel av energiförbrukningen hos vanliga glödlampor och livslängden är betydligt längre.

Lättrengjort filter
Det borttagbara fettfiltret av aluminium är enkelt att rengöra. Handdiska filtret eller kör det bara i diskmaskinen. Med mycket lite underhåll överträffar köksfläkten alltid förväntningarna. Njut av problemfri matlagning utan os.


Manual »

Läs mer om Elvita CSF3600X

Elvita CSF3600X

Köksfläktar & spiskåpor

Hitta Elvita CSF3600X även hos:






Rulla till toppen