Cylinda F3485NEVE

Cylinda F3485NEVE

Frysskåp F3485NEVE Cylinda

Cylinda F3485NEVE är en modern frys med förstklassig förvaring för dina frysvaror.

Rymlighet och ordning
Med en imponerande volym på 280 liter, erbjuder Cylinda F3485NEVE inte bara utrymme utan även LED-belysning, välorganiserade glashyllor och rymliga lådor som gör det enkelt att hålla ordning i frysen. Dessutom kommer den med en manuell ismaskin, vilket ger en lyxig känsla till dina drinkar eller festförberedelser.

Stil och funktionalitet i harmoni
Denna frys är inte bara funktionell, utan även snygg med stabilt metallhandtag och utvändig multidisplay. Displayen låter dig snabbt och enkelt överblicka och styra frysen.

Smart avfrostningsteknik
Slipp manuell avfrostning tack vare den automatiska avfrostningsfunktionen. Detta sparar inte bara tid, utan bidrar också till en längre livslängd och bättre energieffektivitet.

Snabbinfrysning
Om du har storhandlat eller bara vill frysa ner rester snabbt, gör snabbinfrysningsfunktionen jobbet enkelt och effektivt. Den justerar automatiskt tillbaka till ordinarie temperatur efter att ha säkerställt att matvarorna fryses snabbt.

Flexibel installation
Denna moderna frys är designad med din komfort i åtanke, med vänsterhängd och omhängningsbar dörr, justerbara fötter och hjul i bakkant, vilket förenklar flytt och positionering.

Läs mer om Cylinda F3485NEVE

Cylinda F3485NEVE

Frys

Hitta Cylinda F3485NEVE även hos:






Rulla till toppen