Star Trading Ljusslinga Shiny Varmvit 10,8m

Star Trading Ljusslinga Shiny Varmvit 10,8m

594-61 Ljusslinga Shiny Varmvit 10,8 m Star Trading

Fånga stämningen med en varmvit ljusslinga från Star Trading. Med över 500 LED-lampor är Shiny den perfekta dekorationen för dina fester och speciella tillfällen.

Mjuk och behaglig belysning
Med Star Trading ljusslinga Shiny varmvit 10,8 m kan du skapa en vacker belysning var som helst. Ljusslingan består av 540 varmvita LED-lampor som ger en mjuk och mysig belysning. Detta gör Shiny perfekt för att skapa en hemtrevlig stämning på din balkong, trädgård eller inne i ditt hem.

Förstärk stämningen
Ljusslingan har en ljusstyrka på 536 lm och sprider ett behagligt varmvitt ljus med en färgtemperatur på 2700 K. Med 2 cm mellan lamporna och 10,8 meters längd är Shiny perfekt för att förstärka din dekoration. Oavsett om du vill skapa en julstämning, dekorera till en fest eller bara skapa en mysig känsla på en vanlig dag, är Shiny det perfekta valet.

Enkel att använda
Shiny är mycket lättanvänd och du kan enkelt sätta ljusslingan på ditt valda ställe och ansluta den till elnätet med en IP44-godkänd kabel. Med den diskreta svarta sladden passar Shiny in i alla typer av miljöer.

IP44-klassad
Shiny är IP44-klassad vilket innebär att den är säker att använda både inomhus och utomhus.

Läs mer om Star Trading Ljusslinga Shiny Varmvit 10,8m

Star Trading Ljusslinga Shiny Varmvit 10,8m

Ljusslinga utomhus jul

Hitta Star Trading Ljusslinga Shiny Varmvit 10,8m även hos:






Rulla till toppen