Star Trading LED-ljus Paula 066-20

Star Trading LED-ljus Paula 066-20

Batteriljus Paula 066-20 Star Trading

Låt dina utomhuskvällar lysas upp av det vackra skenet från batteriljus Paula 066-20 från Star Trading. Detta vita ljus med en fladdrande låga är det perfekta tillskottet för att skapa en mysig stämning i din trädgård eller på din altan eller balkong. Eller vill du kanske åstadkomma en avslappnad och romantisk känsla inomhus?

Automatisk ljussensor
Med en inbyggd ljussensor tänds ljuset automatiskt när mörkret faller och släcks när det ljusnar. Du behöver inte tänka på att tända eller släcka det manuellt.

Verklighetstroget sken
Batteriljuset imponerar med en fin låga som skiftar i ljusstyrka, vilket ger ett verklighetstroget och fladdrande intryck. Ljuset har detaljer som ska likna rinnande stearin på sidorna.

Mångsidig dekoration
Det batteridrivna ljuset är 11,5 cm högt och har en diameter på 6 cm. Det gör sig fint i lyktor, ljushållare eller på ljusfat för att förhöja stämningen på ett mysigt sätt både ute och inne.

Lång batteritid
Paula batteriljus drivs av 2 C-batterier (LR14) och har en uppskattad batteritid på cirka 250 timmar, så du kan njuta av dess sken länge. Batterier köper du separat.

Läs mer om Star Trading LED-ljus Paula 066-20

Star Trading LED-ljus Paula 066-20

Batteriljus

Hitta Star Trading LED-ljus Paula 066-20 även hos:






Rulla till toppen