Doro 6821 – Svart/Vit

Doro 6821 – Svart/Vit

Doro 6821 – Svart/Vit

Upptäck Doro 6821 – Svart/Vit, den eleganta vikbara mobiltelefonen som kombinerar stil med enkelhet. För dig som värdesätter klar kommunikation och smidighet i vardagen.

Framtagen för tydlighet
Denna telefon är utformad med användarvänlighet i åtanke. De separerade knapparna med hög kontrast och den stora skärmen gör det lättare än någonsin att ringa, skicka SMS, och ta bilder. Det är en idealisk enhet för dem som uppskattar enkelhet och effektivitet.

Hör varje ord
Med HD Voice-tekniken i Doro 6821 blir varje konversation mer klar och tydlig. Det höga och klara ljudet säkerställer att du inte missar något viktigt, vare sig det är ett hjärtligt samtal med en vän eller ett viktigt affärsmöte.

Trygghet i din handflata
Doro 6821 kommer med en inbyggd trygghetsknapp som ger dig möjlighet att snabbt kontakta betrodda personer om du skulle behöva hjälp. Denna funktion ger en extra säkerhetskänsla, speciellt för användare som värderar sin trygghet.

Synlig skärpa
Den stora och lättlästa skärmen på Doro 6821 gör det enkelt att se allt tydligt. Denna funktion är särskilt användbar för de som föredrar en större skärm för enklare navigation och bättre synlighet.

Läs mer om Doro 6821 – Svart/Vit

Doro 6821 – Svart/Vit

Android

Hitta Doro 6821 – Svart/Vit även hos:






Rulla till toppen