ASUS Bluetooth 4.0 USB Adapter backw compatible BT 2.0/2.1/3.0

ASUS Bluetooth 4.0 USB Adapter backw compatible BT 2.0/2.1/3.0

ASUS Bluetooth 4.0 USB Adapter, backw compatible BT 2.0/2.1/3.0

Med ASUS Bluetooth 4.0 USB Adapter får du en kraftfull och smidig trådlös anslutning som är både kompakt och effektiv. Den här lilla enheten omvandlar vilken dator som helst med en USB-port till en Bluetooth-aktiverad dator, så att du enkelt kan ansluta till en mängd olika Bluetooth-enheter, såsom trådlösa möss, tangentbord, hörlurar/headsets, telefoner…

Designad för smidighet och effektivitet
ASUS Bluetooth nano-adapter är designad för att vara så liten och lätt som möjligt, vilket gör den idealisk för ständig användning på din laptop eller stationära dator utan att ta upp mycket plats. Dess Bluetooth Low Energy (BLE) teknologi säkerställer att adaptern inte bara ger dig tillgång till snabb och pålitlig trådlös anslutning, utan gör det på ett energieffektivt sätt som sparar batteritid.

Kompatibilitet och prestanda
Denna adapter är inte bara snabb med en överföringshastighet på upp till 3 Mb/s, utan den är också extremt flexibel tack vare dess bakåtkompatibilitet med Bluetooth 2.0, 2.1 och 3.0. Med en räckvidd på upp till 10 meter erbjuder den stor frihet att ansluta till enheter som högtalare, tangentbord, och mus, samt stöd för en mängd Bluetooth-profiler för att säkerställa bred kompatibilitet med olika typer av enheter.

Läs mer om ASUS Bluetooth 4.0 USB Adapter backw compatible BT 2.0/2.1/3.0

ASUS Bluetooth 4.0 USB Adapter backw compatible BT 2.0/2.1/3.0

Dockningsstationer & kablar

Hitta ASUS Bluetooth 4.0 USB Adapter backw compatible BT 2.0/2.1/3.0 även hos:






Rulla till toppen