Herstal Gil il Grande vit

Herstal Gil il Grande vit

Bordslampa Gil il Grande vit Herstal

Letar du efter en elegant och tidlös bordslampa som passar i vilket rum som helst? Då är Gil il Grande bordslampa från Herstal det perfekta valet för dig. Denna stilrena bordslampa kombinerar klassisk design med praktiska funktioner.

Stilren bordslampa
Gil il Grande bordslampa har en klassisk och stilren design som passar perfekt på skrivbordet, i bokhyllan eller som sängbordslampa. Dess eleganta utseende gör den till en vacker detalj i ditt hem. Lampans nätta storlek med en höjd på 37 cm och en diameter på 14 cm gör den lättplacerad och diskret.

Flexibel placering
Med en sladdlängd på två meter har du stor flexibilitet när det gäller placeringen av lampan. Du kan enkelt flytta och justera lampan efter behov, vilket gör den mycket praktisk i alla rum.

Välj din ljuskälla
Gil il Grande bordslampa använder sockel G9, vilket ger dig friheten att välja den ljuskälla som passar bäst för ditt behov. Ljuskällan säljer vi separat, så du kan välja mellan olika styrkor och färgtemperaturer.

Flera färger
För att passa din personliga stil och ditt hem finns Gil il Grande bordslampa i flera olika färger. Välj den färg som bäst kompletterar din inredning och skapar den stämning du vill ha.

Läs mer om Herstal Gil il Grande vit

Herstal Gil il Grande vit

Bordslampor

Hitta Herstal Gil il Grande vit även hos:






Rulla till toppen