Markslöjd DIONE Pendel 3L 108269

Markslöjd DIONE Pendel 3L 108269

Taklampa Dione Pendel 3 lampor Markslöjd

Med Dione takpendel med tre lampor från Markslöjd kan du skapa ett modernt och trendigt uttryck i ditt hem. De svarta metalldetaljerna och det vita opalglaset ger en elegant kontrast och en sofistikerad känsla till rummet.

Enkel montering
Dione takpendel är enkel att montera med takbygeln och takskenan med svarta textilklädda kablar. Den stilrena designen gör att den passar perfekt i alla moderna hem. Till denna takpendel behöver du tre ljuskällor med E14-sockel (ingår ej).

Flexibilitet i rumsbelysningen
Med denna taklampa från Markslöjd kan du skapa en flexibel belysning i ditt hem. Takskenan med de svarta textilklädda kablarna ger dig möjlighet att justera höjden på lamporna för att skapa önskad belysning.

Stilren och elegant känsla
Dione ger en stilren och elegant stämning i ditt hem. Det vita opalglaset sprider ett mjukt och behagligt ljus i rummet, vilket ger en mysig och välkomnande känsla.

Passar perfekt i alla moderna hem
Dione-serien från Markslöjd är den perfekta belysningslösningen för alla moderna hem. Den stilrena designen passar perfekt i alla typer av rum, från vardagsrum till sovrum, och skapar en unik och trendig stil.

Läs mer om Markslöjd DIONE Pendel 3L 108269

Markslöjd DIONE Pendel 3L 108269

Taklampor

Hitta Markslöjd DIONE Pendel 3L 108269 även hos:






Rulla till toppen