OBH Nordica Björn Axen Tools Curler

OBH Nordica Björn Axen Tools Curler

Björn Axen Tools Curler OBH NORDICA

Ultimate Experience Air Care Curler från OBH Nordica är locktången som ger dig chansen att skapa perfekta lockar utan att skada ditt hår. Med dess avancerade teknik och smarta funktioner är det enkelt att få till både vardagslooks och mer festfina frisyrer. Med Air Fresh Flow-tekniken undviker du onödigt slitage. Cool Shot-funktionen hjälper dig att fixera frisyren och tillför extra glans.

Effektiv och skyddar mot slitage
Finjustera värmen efter din hårtyp. Den skonsamma förinställningen Care är på >170 grader, vilket är den optimala temperaturen för att styla hår och samtidigt bevara hårets kvalitet. Ultimate Experience Air Care Curler har en keramisk beläggning och jonisk boost-teknik skapar en jämn och stabil grund som förbättrar värmefördelningen oavsett vald temperatur, motverkar statisk elektricitet och bidrar med glans och spänst.

Ergonomiskt stylingverktyg
Ultimate Experience Air Care Curler är 25 mm bred och den ergonomiska L-formen är vinklad i 90°. Det underlättar för vridningar och rotationer, vilket gör locktången lättare att hantera. Sladden på 3 meter ger dig en större rörelsefrihet när du stylar håret.

Läs mer om OBH Nordica Björn Axen Tools Curler

OBH Nordica Björn Axen Tools Curler

Locktänger & värmespolar

Hitta OBH Nordica Björn Axen Tools Curler även hos:






Rulla till toppen