Crock-Pot Crock-Pot 4,7 L Hinged Lid

Crock-Pot Crock-Pot 4,7 L Hinged Lid

Slowcooker Crock-Pot 4,7 L Hinged Lid Crock-Pot

Crock-Pot 4,7 L Hinged Lid är den uppgraderade versionen av den klassiska slowcookern, nu med ett smart gångjärn på locket för enklare servering. Perfekt för vardagsmat som lagas med omsorg men utan att du behöver stå vid spisen.

Smidig matlagning med ledat lock
Den här uppdaterade Crock-Pot slowcookern på 4,7 liter är utrustad med ett gångjärn på locket, vilket gör serveringen ännu enklare. Du slipper fundera på var du ska lägga locket när du serverar lyft bara upp det och låt det sitta kvar på sin plats.

Laga mat på distans
Med Crock-Pot 4,7 L Hinged Lid kan du laga fantastiska rätter som pulled beef eller kalops, utan att behöva vara närvarande. Du ställer in tillagningstiden, och när maten är klar växlar slowcookern automatiskt över till varmhållningsläge tills du är redo att servera.

Perfekt för familjemiddagar
Storleken på 4,7 liter passar utmärkt för 4 6 personer, vilket gör den till ett bra val för både familjemiddagar och när du vill laga extra portioner att frysa in. Välj mellan två olika värmeinställningar beroende på vad du lagar.

Enkel rengöring
När måltiden är avslutad är rengöringen enkel. Både innergrytan i keramik och glaslocket kan köras i diskmaskinen, vilket sparar tid och gör det smidigt att hålla slowcookern ren.

Läs mer om Crock-Pot Crock-Pot 4,7 L Hinged Lid

Crock-Pot Crock-Pot 4,7 L Hinged Lid

Övriga köksapparater

Hitta Crock-Pot Crock-Pot 4,7 L Hinged Lid även hos:






Rulla till toppen