Siemens GI81NVEE0 iQ300 integrerad frys

Siemens GI81NVEE0 iQ300 integrerad frys

Den avancerade integrerade frysen iQ300 från Siemens kombinerar imponerande kapacitet med avancerad teknik för att uppfylla alla dina frysbehov. Frysen har en nettovolym på 212 liter, vilket ger gott om utrymme för att förvara alla dina frysta varor. Med superFreeze-funktionen kan du snabbt frysa in nya varor och bevara deras färskhet och näringsvärde.
Frysen är utrustad med fem fryslådor med transparenta fronter, inklusive två stora bigBox-backar, och två frysfack med transparenta lock, vilket gör det enkelt att organisera och hitta det du letar efter. VarioZone-systemet gör att du kan anpassa förvaringsutrymmet efter behov med hjälp av flyttbara glashyllor, vilket garanterar flexibilitet och effektiv användning av frysutrymmet. Fryskapaciteten på 13,8 kg på bara 24 timmar och en lagringstid vid strömavbrott på upp till 8 timmar ger dig extra sinnesro och flexibilitet i vardagen.
Komfort och säkerhet står i fokus med noFrost-tekniken som eliminerar behovet av avfrostning och den elektroniska temperaturregleringen med touchControl för exakt och bekväm frysdrift. Du kan välja mellan manuell eller automatisk aktivering av funktionerna, beroende på vad du föredrar.
Sensortekniken freshSense upprätthåller en jämn temperatur i frysen, vilket säkerställer optimal förvaring av dina livsmedel. Och med varningsfunktioner som inkluderar en ljudvarning vid öppen dörr och en blinkande display vid förhöjda frystemperaturer kan du alltid vara säker på att dina frysta varor förvaras korrekt.

Läs mer om Siemens GI81NVEE0 iQ300 integrerad frys

Siemens GI81NVEE0 iQ300 integrerad frys

Frys

Hitta Siemens GI81NVEE0 iQ300 integrerad frys även hos:






Rulla till toppen