Thermex Super Silent.520.19.1101.2

Thermex Super Silent.520.19.1101.2

Köksfläkt Super Silent GT 60cm vit Thermex

Thermex Super Silent GT 60 cm är en elegant vitlackerad underbyggnadsfläkt med glasfront som kombinerar stilren design med tyst och kraftfull prestanda. Perfekt för dig som vill ha ett tystare kök utan att kompromissa med effektivitet.

Tyst och effektiv ventilation
Super Silent GT från Thermex är den ultimata lösningen för dig som vill ha en köksfläkt med låg ljudnivå. Med en ljudnivå på bara 39-57 dBA kan du njuta av en tystare köksmiljö, även när fläkten arbetar på hög effekt. Fläkten har en kapacitet på upp till 526 m³ luft per timme, vilket effektivt avlägsnar matos och håller luften fräsch.

Smart styrning med touchpanel
Fläkten är utrustad med en touchpanel som låter dig enkelt styra de fyra olika hastighetsinställningarna samt aktivera eftergångstimern. Du kan också välja till Top Link Modul, ett extra tillbehör som gör det möjligt att styra fläkten direkt från hällen, vilket gör matlagningen ännu smidigare.

Energisnål LED-belysning och snygg design
Med energisnål LED-belysning på 2×1,5 W i framkant får du perfekt arbetsljus över spisen. De dekorativa stålfiltren ger fläkten ett modernt utseende samtidigt som de effektivt fångar upp fett. Belysningen har en mycket hög effektivitet på 217,5 lux per watt och är klassad med energiklass A.

Enkel att rengöra
Thermex har utrustat Super Silent GT med sitt Easy Clean-system, vilket innebär att fläkthjulet enkelt kan tas bort och diskas i maskin. Detta gör det lättare än någonsin att hålla fläkten ren och i gott skick.

Möjlighet till recirkulation
För dig som inte har möjlighet att ansluta fläkten till en ventilationskanal finns möjligheten att använda kolfilter (tillbehör 110662) för recirkulation av luften, vilket ger en flexibel lösning för olika typer av kök.

Läs mer om Thermex Super Silent.520.19.1101.2

Thermex Super Silent.520.19.1101.2

Köksfläktar & spiskåpor

Hitta Thermex Super Silent.520.19.1101.2 även hos:






Rulla till toppen