KitchenAid Go sladdlös stavmixer 12V utan batteri

KitchenAid Go sladdlös stavmixer 12V utan batteri

Njut av friheten i köket med KitchenAid Go – en praktisk sladdlös serie köksredskap i stilren design som eliminerar krångel och gör vardagen enklare. I det här stavmixer-setet ingår allt du behöver för att effektivt blanda ingredienser till smoothies, milkshakes, soppor och mycket mer.
Den löstagbara mixerarmen är löstagbart, men även det kraftfulla 4-punktsbladet i rostfritt stål kan plockas loss från själva armen. Samtliga löstagbara delar tål maskindisk i det övre stället.
Mixerns ergonomiskt utformade bas ger möjlighet till variabel hastighet, vilket ger stor flexibilitet och bättre kontroll över receptet. Du kan dessutom använda den med bara en hand. Eftersom den är sladdlös kan mixern användas både inomhus och utomhus, så att du även kan använda den för att mixa tillbehör till exempel när du står vid grillen.
Alla apparater i KitchenAid Go-serien drivs av samma sorts uppladdningsbara 12V litiumjonbatteri. Batteriet kan enkelt tas loss för enkla byten och maximal mångsidighet och är byggt för optimal drifttid och prestanda. Eftersom du kan använda samma batteri till alla dina KitchenAid Go-produkter så finns serien tillgänglig både med eller utan batteri.

Läs mer om KitchenAid Go sladdlös stavmixer 12V utan batteri

KitchenAid Go sladdlös stavmixer 12V utan batteri

Stavmixer

Hitta KitchenAid Go sladdlös stavmixer 12V utan batteri även hos:






Rulla till toppen