Netgear MR1100-100EUS

Netgear MR1100-100EUS

Mobil router Netgear MR1100-100EUS

Upptäck friheten med den mobila bredbandsroutern Netgear Nighthawk M1 Mobil Router (MR1100). Denna kraftfulla 4G-router ger dig otroliga nedladdningshastigheter på upp till 1 Gbps och 150 Mbps uppladdning, vilket gör den perfekt för alla dina internetbehov när du är på språng. Routern har stöd för upp till 20 WiFi-enheter. Med avancerade funktioner som dual-band WiFi och långvarigt batteri, säkerställer Nighthawk M1 att du alltid är uppkopplad.

Supersnabbt mobilt bredbandsinternet
Nighthawk M1 levererar blixtsnabba hastigheter med upp till 1 Gbps nedladdning och 150 Mbps uppladdning. Oavsett om du streamar HD-video, spelar online-spel eller arbetar på distans, får du en jämn och snabb uppkoppling.

Dual-band 2.4GHz / 5GHz WiFi
Med stöd för både 2.4GHz och 5GHz frekvenser kan du enkelt ansluta flera enheter samtidigt och minska störningar för en mer stabil uppkoppling.

Långvarigt batteri
Med ett batteri på 5040 mAh kan Nighthawk M1 användas hela dagen utan att behöva laddas. Perfekt för resor eller långa dagar utan tillgång till ström.

Intuitiv NETGEAR Mobile App
Den användarvänliga NETGEAR Mobile App gör det enkelt att övervaka dataanvändning, hantera nätverksinställningar och kontrollera batteristatus direkt från din smartphone eller surfplatta.

Säker hantering och kontroll
Skydda ditt nätverk med lösenordsskydd och gäståtkomst. Blockera specifika enheter och använd innehållsfiltrering för att hålla nätverket säkert.

Reserouter
Har du Internet via kabel på ett hotellrum kan du ansluta den i routern och använda kabelinternet istället för 4G-nätet.

Avancerade anslutningar
Anslut externa antenner (ingår ej) för bättre mottagning med två TS-9-kontakter.

Tillbehör
USB-C-kabel, strömadapter

Läs mer om Netgear MR1100-100EUS

Netgear MR1100-100EUS

Mobilt bredband

Hitta Netgear MR1100-100EUS även hos:






Rulla till toppen